Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Substitutionscentrum i Almedalen

juli 1 - juli 3

Substitutionscentrum kommer att dyka upp i två spännande aktiviteter under Almedalsveckan på Gotland den 2 juli. Vi kommer medverka i ett rundabordssamtal på temat substitution som arrangeras av Ikem och på ett seminarium som arrangeras av Nätverket för Byggekologi. Seminariet handlar om att navigera rätt i kemikaliedjungeln som byggföretag. Två spännande aktiviteter och vi ser fram emot att medverka i båda.

Ikem: Runda-bord-samtal om substitution

Substitutionscentrum har blivit inbjudna att medverka på ett Rundabordsamtal om substitution som anordnas av Ikem den 2 juli. Genom att diskutera möjligheter med deltagare från olika håll hoppas vi komma till insikter om hur vi ökar takten på att fasa ut farliga ämnen i värdekedjan. Arrangemanget är inte öppet för allmänheten men Substitutionscentrum kommer att återkomma med insikter vi tagit del av här på hemsidan.

”Hur uppnår vi en giftfri miljö i byggbranschen och hur ska vi navigera i kemikalie-djungeln?”

Nätverket för Byggekologi anordnar ett seminarium med titeln ”Hur uppnår vi en giftfri miljö i byggbranschen och hur ska vi navigera i kemikalie-djungeln?” där Substitutionscentrum kommer att medverka. Seminariet startar klockan 14 och har event-id 59972. Kom gärna förbi!

Vad: ”Hur uppnår vi en giftfri miljö i byggbranschen och hur ska vi navigera i kemikalie-djungeln?”
Vem: Gudrun Bremle, Substitutionscentrum
Var: Almedalen, Visby
När: Klockan 14.00 den 2 juli 2019
Övrigt: Arrangör är Nätverket för Byggekologi. Event-id 59972

Information om Almedalsveckan hittar du här http://www.almedalsveckan.info/om-almedalsveckan

 

 

Detaljer

Börjar:
juli 1
Slutar:
juli 3
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Almedalen